Kehystämö


Kehys
Kehys

Raamikko on kehystämisen erikoisliike. Perustamisesta (1985) lähtien pyrkimyksenämme on ollut yksilöllisen, omaperäisen ja uudistuvan kehystysmalliston luominen.

Jatkuvan kehitystyön, suunnittelun ja rohkeiden kokeilujen päämääränä on taata asiakkaalle monipuolinen valikoima kehystysvaihtoehtoja. Mallistoa kehitettäessä ei ole unohdettu tärkeintä - kehystettävää kohdetta - joka aina on pääosassa kokonaisuutta luotaessa.

Raamikossa jokainen kehystettävä kohde käsitellään arvokkaana objektina. Reunoistaan rypistynyt painokuva, naarmuuntunut valokuva tai rispaantunut pitsiliina on omistajalleen arvokas ja ainutlaatuinen. Kehystäjän tehtävänä on teoksen säilyttävän kokonaisuuden luominen.

Erityisen huomion olemme kohdistaneet kehystettävien kohteiden kiinnittämiseen ja kehystysmateriaalien valintaan. Materiaalivalintojen osuus korostuu paperipohjaisia taideteoksia, valokuvia ja tekstiilejä kehystettäessä.

Raamikkoon tullessaan asiakkaan ei tarvitse olla kehystämisen asiantuntija. Ammattitaitoinen kehystäjä esittelee eri vaihtoehtoja, ideoita ja ehdotuksia niin kehyslistoista, kuin muistakin kehystysmateriaaleista.
Eri valmistajien kehyslistojen lisäksi Raamikossa pintakäsitellyt listat ja käsityönä koristellut paspartuurit antavat kehystämöllemme käytännössä rajattomat mahdollisuudet erilaisiin kehystysratkaisuihin.

Kehystyksen tehtävä on moninainen. Yhtäältä sen tehtävä on suojata kehystettävää kohdetta huomaamattomasti, toisaalta kehystäen voidaan luoda huomiota herättävä visuaalinen elementti sisustukseen. Mikäli valmiin työn sijoituspaikka on tiedossa, myös interiöörin vaatimukset huomioidaan kehystystä suunniteltaessa.

Kehys
Kehys

Erilaisten esineiden kehystäminen vitriineihin mahdollistaa kaappien ja vinttien kätköissä olevien aarteiden asettamisen kodin koristeiksi ja viihtyisyyttä luoviksi yksityiskohdiksi.

Raamikossa olemme kehittäneet ratkaisuja esineiden turvalliseen kehystämiseen. Vitriineihin kehystetyt esineet kiinnitämme siten, että ne voidaan myöhemmin - niitä vahingoittamatta - irroittaa ja ottaa käyttöön.

Raamikossa on esillä suunnittelemiamme ja toteuttamiamme kehystysmalleja. Jokainen kehystettävä kohde on kuitenkin oma ainutlaatuisuutensa. Mallimme toimivatkin siltana toteutettavaa kehystystä suunniteltaessa. Uusi työ on aina haaste, joka tarjoaa mahdollisuuden erilaiseen ratkaisuun.

Pidämme tärkeänä, että Raamikossa toteutetut kehystykset ovat laadukkaasti ja turvallisesti toteutettuja kokonaisuuksia. Kolmenkymmenen toimintavuotemme kuluessa tekemämme suunnittelu- ja kehitystyö on tuottanut menetelmiä ja työtapoja, joiden avulla luomme uniikkeja kehystyskokonaisuuksia mitä mielikuvituksellisimmille kohteille.

Tärkeä osa kehystäjän työtä on myös historian tutkiminen, tyylikausiin ja muotivirtauksiin perehtyminen sekä uusimpien sisustus- ja kehystysalan trendien seuraaminen.

Kehystäminen on enemmän kuin "pokat kuvan ympärille". Meille se on luova työprosessi, jonka tuloksena on asiakkaan toiveita vastaava kehystyskokonaisuus.

Käyntiosoite
Parkanontie 41
39700 Parkano

Aukioloajat

Ma - Pe 10 - 17

La 10 - 13

Muina aikoina sopimuksen mukaan

Yhteystiedot

Puh (03) 448 2749 | Fax (03) 448 0337

0400 238 939 | 040 865 0125
raamikko(at)raamikko.fi

Postiosoite

Suksikatu 8
39700 Parkano